Przepis i sposób przygotowania na: Gyros
Kapustę pekińską szatkujemy. Dodajemy kukurydzę i ogórki. Pierś z kurczaka kroimy, posypujemy przyprawą i podsmażamy na patelni. Razem wszystko mieszamy z majonezem i ketchupem.
Sałatka gyros z kurczaka, kukurydzy, ogórka zielonego i konserwowego oraz kapusty pekińskiej z sosem majonezowym.
kapusta pekińska | 1 opakowanie |
piersi z kurczaka | 1 opakowanie |
kukurydza | 1 puszka |
ogórek zielony | 1 sztuk |
ogórek konserwowy | 1 słoik |
przyprawa gyros | 1 opakowanie |
majonez | 1 słoik |
ketchup | 3 łyżek |
Kapustę pekińską szatkujemy. Dodajemy kukurydzę i ogórki. Pierś z kurczaka kroimy, posypujemy przyprawą i podsmażamy na patelni. Razem wszystko mieszamy z majonezem i ketchupem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: