Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z udek kurczaka
Kroki postępowania
Gotować około 45 minut. Podawać z ryżem. SMACZNEGO!!!!!
udka kurczaka | 6 sztuk |
szynka wędzona | 10 dkg |
cebula | 1 sztuka |
seler naciowy | 1 łodyga |
por (biała część) | 1/2 sztuki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 100 mililitrów |
bulion drobiowy | 500 mililitrów |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
groszek konserwowy | 10 dkg |
pomidory suszone Smak | 5 sztuk |
bazylia świeża | |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: