Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z serc drobiowych

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serca drobiowe 1 kg
cebula
sól
bulion 250 ml
marchew
oliwa 2 łyżki
pieprz
śmietanka 250 ml
wino białe 250 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc drobiowych

Marchew i cebulę obierz i pokrój na kawałki, i podsmaż, dodaj serca, po około 3 minutach zalej wszytsko winem, po czym odczekaj aby odparowało. Całość zalej bulionem i czekaj aż się zagotuje. dopraw całe danie i dodaj śmietankę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak