Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2 szt
pieczarki 10 szt
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
mąka
kostka do sosu
oliwa
karkówka 1/2 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z pieczarkami

Karkówkę kroimy solimy pieprzymy otaczamy w mące dajemy na rozgrzana oliwę smażymy .Dodajemy pokrojoną cebulę i pieczarki smażymy . Podlewamy wodą dusimy kilka minut ok 15 .Dodajemy kostkę do sosów i gotujemy jeszcze ,aż sos zgęstnieje .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 15.07.2012 16:57
uwielbiam ten gulasz
amorzenek 26.11.2010 07:09
pyszny
Emilia22 25.11.2010 11:35
smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak