Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z kurczaka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 2 szt
kiełbasa zwyczajna 25 dag
pieczarki 25 dag
cebula biała 3 szt
pieczarki marynowane 1 mały słoiczek
groszek konserwowy 1/2 puszki
keczup pikantny
sól do smaku
pieprz
papryka marynowana 3 płaty

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z kurczaka

na oleju podsmażyć oddzielnie;
piersi,kiełbase,cebule,pieczarki(wszystko pokrojone w kostke)
przełożyć razem do brytfanny,dodać papryke ,pieczarki,groszek9wraz z zalewami)
doprawić do smaku,dolać keczupu wg.uznania i dusić mieszając aż woda odparuje a gulasz uzyska pożądaną gęstość

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 12.11.2014 13:31
pomysł wart sprawdzenia
RenataZ-et 10.11.2013 21:45
świetne danie
Angelika10 23.10.2013 01:01
pychotka :)
Katarzyna59 22.10.2013 09:27
apetyczny gulasz
Margo1 17.10.2013 08:41
fantastyczny smak ma
Seba 01.07.2013 09:04
rewelacyjny pomysł
pestka 03.04.2013 20:43
to z pewnością oryginalny przepis
Wafelek2601 22.02.2013 11:21
Pyszny obiadek
Dorota37 19.11.2012 08:25
na pewno delikatniejszy od zwykłego
Beata23 18.11.2012 16:39
ciekawy pomysł
Bernadeta1 13.11.2012 12:56
Zawsze mi się wydawał gulasz z kurczaka taki troszkę mdły ale TWÓJ z tymi wszystkimi dodatkami jest ZNAKOMITY

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak