Składniki:
mięso gulaszowe z indyka | 500g |
cebula | 1 średna |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól i pieprz | |
mąka | do zagęszczenia sosu |
olej do smażenia | |
woda | do podlewania mięsa |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | odrobina |
kasza jęczmienna |
mięso gulaszowe z indyka | 500g |
cebula | 1 średna |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól i pieprz | |
mąka | do zagęszczenia sosu |
olej do smażenia | |
woda | do podlewania mięsa |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | odrobina |
kasza jęczmienna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: