Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z kaszą

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 60 dag
cebula biała 2 szt
mąka 1 łyżka
olej do smażenia
tymianek do smaku
oregano do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z kaszą

Mięso dobrze wypłukać, osuszyć , pokroić w kostkę i oprószyć mąką. Cebulę pokroić w piórka i smażyć na oleju na złoty kolor a następnie dodać mięso, oraz wszystkie przyprawy. Gdy mięso będzie dobrze obsmażone zalać całość rosołem. Gotować pod przykryciem na małym ogniu do momentu gdy mięso będzie miękkie. Podawać z kaszą. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 17.06.2012 09:08
fajny
Seba 15.06.2012 08:30
super
Anio?eczek 12.04.2012 20:52
pycha
irenka 05.04.2012 21:49
smaczny obiadek
Wacław 24.03.2012 09:37
pyszne danie
kate.500 14.03.2012 07:34
pycha
Dorota59 03.03.2012 15:24
często robię
joanna77 31.01.2012 20:06
lubimy
Wafelek2601 12.01.2012 00:13
uwielbiam
RenataZ-et 06.12.2011 21:12
przepyszny jest taki gulasz
kotlet 18.11.2011 21:10
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak