gulasz z indyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z indyka

    500 g
  • cebula biała

    1 szt.
  • pomidor

    3 szt.
  • kukurydza

    1 puszka
  • mandarynki

    5 szt
  • ryż

    2 woreczki
  • olej do smażenia

    150 ml.
  • sól

    do smaku
  • Pieprz biały mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule obieramy.kroimy.i podsmażamy na oleju. Dodajemy pokrojony filet,doprawiamy sola i pieprzem. Wysmażamy. Dodajemy pomidory pokrojone i kukurydze . Na końcu mandarynki. Podjemy z ryżem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beata73 30.08.2013 13:53
pyszny i delikatny
gosia47-47 18.05.2011 08:36
ciekawe
Kryska73 13.05.2011 14:16
pycha
Kryska73 13.05.2011 14:16
pycha
Łucja1 09.05.2011 15:45
super
Łucja1 09.05.2011 15:45
super
mamusia1 08.05.2011 17:50
wspaniały
mamusia1 08.05.2011 17:50
wspaniały
Grażyna13 17.09.2010 16:11
Podoba mi się takie danie !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat