Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z indyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 80 dkg
olej 3 łyżki
papryka 1/2 szt
bulion 1 szkl
przecier pomidorowy 1 łyzka
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
cebula
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka

Pierś umyć , osuszyć i pokroić w grubą kostkę razem z cebulą. Oprószyć kucharkiem, pieprzem i papryką. Olej silnie zagrzać i podsmażyć mięso razem z cebulą. Dodać bulion i pokrojoną paprykę, dusić ok 30 min. Pod koniec dodać przecier i pogotować 2 min. Można podawać z ryżem lub ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 05.01.2014 12:22
lubię i to bardzo ;)
pestka 20.07.2013 10:03
podobny robiłam jeden raz - jest bardzo dobry
malaczarna23 26.09.2012 09:33
pycha
ankaryba 10.03.2012 15:52
smaczny!!!
Mariusz10 26.12.2011 13:57
wyśmienity
Tika4444 02.12.2011 20:13
ale pyszności
Magdalena80 15.11.2011 10:25
super
mirosława4 23.10.2011 20:54
extra
Monika193
Monika193 15.10.2011 22:47
pycha
Marybeth
Marybeth 11.10.2011 10:01
Super :)
Rybciia 07.10.2011 17:59
pyszny
Wacław 04.10.2011 18:22
pycha,nie jadłem jeszcze takiego !
Wafelek2601 30.09.2011 09:48
smaczny
smakoszek 23.09.2011 09:47
bardzo smaczny
MAR3STA 08.08.2011 20:01
przepyszny!
Emiliozo 05.08.2011 17:08
musi smakować wyśmienicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak