Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
mięso wieprzowe bez kości
60-70 dag -
pieczarki
20 dag -
Liść laurowy suszony Prymat
1-2 szt -
Ziele angielskie całe Prymat
6-7 szt -
smalec
1 łyżka -
olej
2 łyżki -
cebula
1 szt -
czosnek
1 ząbek -
fasola czerwona z puszki
2/3 szklanki -
śmietana
2 łyżki -
mąka pszenna
1 łyżka -
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyżeczka -
sól do smaku
-
pieprz
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Gulasz z czerwoną fasolą
Kroki postępowania






Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się