Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z cukini
Kroki postępowania
Na koniec gotowania do garnka dodać keczup, posiekany drobno czosnek oraz chili, trzymać na gazie jeszcze 2-3 min.
cukinia | 1.5 kg |
żółta papryka | 1 sztuka |
pomidory | 1/2 kg |
cienka kiełbasa | 1/2 kg |
czosnek | 1 ząbek |
pikantny keczup | 1/2 szklanki |
olej | 3 łyżki |
chili | 1 szczypta |
sól | |
pieprz | |
Bazylia suszona Prymat | 1 płaska łyżeczka |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: