gulasz z boczkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso gulaszowe

    1/2 kg
  • cebula biała

  • czosnek

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • boczek

    8 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso obtaczamy w mące i smażymy na oliwie dodajemy wyciśnięty czosnek pokrojone boczek i przyprawy .Wszystko smażymy potem podlewamy wodą i zostawiamy na małym ogniu -do miękosci

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SmakolykiJoanny 23.09.2010 07:17
smacznie wyglada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat