Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z baraniną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 kg baraniny
2 główki cebuli
10 dkg wędzonego boczku
2 zielone papryki
sól
wino
pomidory 2 szt.
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z baraniną

Boczek drobno pokroić, usmażyć, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i zeszklić, dodać czerwonej papryki wg uznania. Dodać pomidory i paprykę pokrojoną w paski. Doprawić do smaku solą -zalać winem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena42 17.10.2011 07:20
aż ślinka leci
agnieszka214 03.10.2011 06:54
pysznosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak