Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łatwy gulasz wołowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina
bulion
Liść laurowy suszony Prymat
pieprz
mąka
sól
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łatwy gulasz wołowy

Wołowinę dzielima na małe porcje. Na odrobinie oleju smażymy kawałki wołowiny. Dodajemy przyprawy do wołowiny, trochę soli oraz pieprzu. Kiedy mamy już podsmażone kawałki wołowiny , dolewamy wodę. Całośc dusimy. Dodajemy też liśc laurowy. Ja czestodorzucam pół kostki bulionu. iedy mamy już fajnie uduszony wywar, dodajmey trochę mąki aby zagęścić sos. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak