Gulasz wołowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wołowe

  • cebula

  • czosnek

  • przyprawy

  • mąka

  • grzyby suszone

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

usmarzyć mięso, podsmarzyć cebulę i przełożyć do garnka. Dodać troszkę czosnku, przyprawy do smaku oraz kilka suszonych grzybów. Wszystko razem dusić. na koniec zagęścić mąką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Tomasz17 07.03.2011 09:48
palce lizać :)
Marta92 17.02.2011 08:54
mmm...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat