Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz węgierski z wołowiną i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe 1,2 kg
cebula 3 szt
czosnek 3 ząbki
pieczarki 35 dkg
bulion warzywny 1 l
koncentrat pomidorowy 6 łyżek
oliwa do smażenia
papryka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz węgierski z wołowiną i papryką

Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwie,następnie podsmażyć posiekaną cebulkę , czosnek i dodać do mięsa,pieczarki i paprykę pokroić , podsmażyć i połączyć z mięsem,wlać bulion,przyprawić i gotować około godziny mieszając,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak