Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz węgierski

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso 1,5 kg
ogórki kiszone 1/2 kg
papryka czerwona
przecier pomidorowy 1 1/2
ziele angielskie
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz węgierski

mięso posolić , papryki i ogórki pokroić w kostkę pokroić w kostkę ,mięso przyrumienić na patelni potem wrzucić do garnka i resztę składników ,dodać kilka ziaren ziela i zalać wodą gotować do miękkości przyprawić solą ,pieprzem i przecierem na końcu zaklepać mąką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 29.12.2014 09:42
mój ulubiony
Malgorzata549 10.09.2014 13:43
fajny pomysł
m1monika 03.01.2011 17:30
super gulasz!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak