Składniki:
oliwa | 5 łyżek |
cebula | 3 szt |
bulion | 3 szkl. |
marchew | 3 szt |
kalarepka | 2 szt |
majeranek | 1 łyżeczka |
chrzan | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wołowina | 700 (na zrazy) |
oliwa | 5 łyżek |
cebula | 3 szt |
bulion | 3 szkl. |
marchew | 3 szt |
kalarepka | 2 szt |
majeranek | 1 łyżeczka |
chrzan | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wołowina | 700 (na zrazy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: