Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz na żołądkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 100 g
cebula 1 szt
musztarda 50 g
indyk 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz na żołądkach

żołądki oczyść opłukaj w bieżącej wodzie, ugotuj w osolonej wodzie,pokrój w paski,cebulkę obierz, posiekaj przesmaż razem z posiekanymi pieczarkami,dodaj musztardę wymieszaj, następnie połącz z mięsem podlej wywarem i duś przez 20 minut na wolnym ogniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak