Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz mięsno- pieczarkowy z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 30 dag
pieczarki 30 dag
groszek 20 dag
olej 4 łyżki
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz mięsno- pieczarkowy z fasolką

Umytą wieprzowinę kroimy w paseczki. Następnie smażymy mięso ok. 10 min, a potem dodajemy pokrojone pieczarki i groszek ( może być konserwowy ale ja daję z mojego ogródka, tylko że zamrożony). Dusimy to wszystko razem pod przykryciem. Dodajemy przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak