Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz grzybowy z boczniaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczniaka 500 g
cebule 2-3 szt
papryka 1 strąk

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz grzybowy z boczniaka

Pokrojone boczniaki podsmażyć na tłuszczu, dodać pokrojoną w paski paprykę i cebulę i posypać mąką.
Gdy wszystkie składniki staną się miękkie, dodać przecier pomidorowy i śmietanę. Doprawić solą i pieprzem.
Dusić jeszcze przez kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 23.08.2010 15:54
Bardzo lubię boczniaki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak