Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz drobiowy z ryżem.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety drobiowe 2 szt.
cebula 1 szt.
margaryna 1/2 kostki
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat 1 op.
sól 1 łyzka
ryż 1 (w woreczku)

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz drobiowy z ryżem.

Ryż w woreczku ugotować w osolonej wodzie i dać do odcieknięcia. Na patelni roztopić margarynę, wkroić cebulę i pokrojone w kostkę filety. Wysmażyć na złoty kolor. Ryż wyłożyć na talerz i przykryć gulaszem z kurczaka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 15.01.2012 10:54
Smakowity :)
SyMiki 15.12.2011 19:38
nawet dobre
mamusia1 02.11.2011 13:47
często taki robię
mamusia1 02.11.2011 13:47
często taki robię
daria899 10.08.2011 18:14
pyszny
mamusia1 04.03.2011 17:15
delikatny!
mamusia1 04.03.2011 17:15
delikatny!
mamusia1 04.03.2011 17:15
delikatny!
iknkirke 04.03.2011 15:39
smaczne
Beata73 30.11.2010 17:44
delikatny i smaczny
Kryska73 28.11.2010 16:09
szybki pomysł na drugie danie!
IZABELA29 05.11.2010 11:37
pikantne od czasu do czasu również preferuję
Agnieszka172 29.10.2010 20:39
super, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak