Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz delikatny

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

100 g mięsa
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
100 g śmietany
sól
tłuszcz 15 g

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz delikatny

Mięso pokroić na małe kawałki i posolić. W rondlu rozgrzać tłuszcz, wrzucić mięso smażyć na silnym ogniu mieszając co jakiś czas. Cebulę pokroić w kostkę, dodać do rondla.. wlać ćwierć szklanki wody- dusić pod przykryciem- gdy mięso będzie miękkie dodać śmietanę i jeszcze chwilę gotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 06.05.2011 13:19
pycha
jogobella231
jogobella231 06.05.2011 13:19
pycha
Edyta38 04.02.2011 19:06
wyśmienicie wygląda:)
BozenA 17.12.2010 18:14
świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak