Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz aromatyczny, pieczone ziemniaczki i sałata
Podawać z pieczonymi ziemniaczkami lub frytkami i zieloną sałatą.
cebula | 1 |
czosnek | 3 ząbki |
majeranek | |
suszone pomidory z czosnkiem | szczypta |
cynamon | szczypta |
bazylia | szczypta |
marchew | 2 |
groszek konserwowy | 0,5 op |
kukurydza w puszce | 0,5 op |
sól | |
pieprz | |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
wino białe | 0,5 szkl |
bulion | 0,5 szkl |
szczypiorek usiekany | 2 łyzki |
wieprzowina | 500 (szynka) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: