Przepis i sposób przygotowania na: Guacamole z salsą pomidorową.
Kroki postępowania
i sokiem z cytryny.
1/3 awokado pokroić w kostkę i odstawić.
Resztę awokado zmiksować.
Doprawić solą, pieprzem i wlać oliwkę. zmiksować.
awokado | 1 szt |
pomidor | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
natka kolendry | 1 garść |
cebula czerwona | 1 szt |
papryczka chili | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: