Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby w śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby 30 dag
cebula
margaryna 1/2 szklanki
masło 2 łyżki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 łyżka
sól
pieprz
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby w śmietanie

Umyte i oczyszczone grzyby pokroić w plasterki. Obraną cebulę posiekać. Grzyby i cebulę, mieszając, smażyć na maśle ok. 15 minut. Śmietanę połączyć z maggi, wlać do grzybów i dusić jeszcze 10 minut. Przyprawić pieprzem i solą, posypać natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 11.09.2011 02:07
Dziekuję za minusy i poproszę o więcej, rekord DS chcę pobić!
Henryka2 02.09.2011 20:55
Nikt, kto wie cokolwiek o grzybach nie zrobi ich na margarynie, to po pierwsze, po drugie nie podajesz nazw grzybów, a różne grzyby robi się na różne sposoby.No i jeszcze margaryna liczona na szklanki! Przepisujesz nie myśląć, bo nie masz pojęcia o czym piszesz.Żenada
Henryka2 02.09.2011 20:49
Brak słów!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak