Grzyby suszone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • borowiki

    1 kg
  • prawdziwki

    1 kg
  • maślaki

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czyścimy dokładnie każdy grzyb i sprawdzamy czy nie są robaczywe. Maślaki obieramy ze skórki. Suszymy w piekarniku lub suszarce do warzyw. Idealne do krokietów i zupy grzybowej przez cały rok.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat