Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby suszone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

borowiki 1 kg
prawdziwki 1 kg
maślaki 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby suszone

Czyścimy dokładnie każdy grzyb i sprawdzamy czy nie są robaczywe. Maślaki obieramy ze skórki. Suszymy w piekarniku lub suszarce do warzyw. Idealne do krokietów i zupy grzybowej przez cały rok.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak