Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby smażone z cebulą

3.0
(17)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 3 kg
cebula 2
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżeczka
olej do smażenia
Pieprz ziołowy mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby smażone z cebulą

Grzyby leśne (maślaki, koźlarze, czerwone koźlarze) kroimy na mniejsze kawałki. Wrzucamy na rozgrzaną patelnię z olejem. W międzyczasie gdy się smażą kroimy w paski cebulę. Gdy na patelni grzyby puszczą wodę dodajemy cebulę. Przyprawiamy Kucharkiem oraz pieprzem ziołowym. Smażymy kilkanaście minut na średnim ogniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 31.08.2012 15:15
MEGA DANIE !!! Uwielbiam takie, aż się jeść chce :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak