Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego | |
grzyby świeże | 2 szklanki |
szczypiorek | 1 pęczek |
cebula | 0,5 sztuki |
boczek | 150 g |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 8 plasterkow |
olej | |
żółtko jajek | |
Łyżka mleka | |
ser biały twarogowy | 1 opakowanie |
opakowanie ciasta francuskiego | |
grzyby świeże | 2 szklanki |
szczypiorek | 1 pęczek |
cebula | 0,5 sztuki |
boczek | 150 g |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 8 plasterkow |
olej | |
żółtko jajek | |
Łyżka mleka | |
ser biały twarogowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: