Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybki marynowane

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby leśne 2 kg
woda 100 ml
ocet 400 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybki marynowane

Grzyby myjemy i kroimy w kawałki. Układamy w słoikach. Wodę gotujemy, następnie wlewamy ocet. Wszystko mieszamy. Zalewę wlewamy do słoików, zakręcamy i układamy do góry dnem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 02.03.2015 00:09
bardzo lubię
VioletoweKucharzenie 01.03.2015 12:23
idealne jako zakąska:-)
berys18 01.03.2015 10:47
ekstra grzybki
bertpvd 01.03.2015 10:32
Uwielbiam takie grzybki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak