Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z chleba tostowego w jajku.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 8 kromek
jajko 2 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
pieprz do smaku
czubrica zielona do smaku
masło klarowane

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z chleba tostowego w jajku.

Z kromek chleba tostowego wycinamy foremką kształt..w środku wycinamy otwór mniejszą foremką.
Do miski wbijamy jajka doprawiamy solą i pieprzem roztrzepujemy.
W jajku panierujemy wycięte kromki chlebka .Na patelni rozgrzewamy masło podpiekamy kromki z dwóch stron.
Podajemy na ciepło.

POLECAM!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 14.04.2015 01:36
Lubię to jeść.
Damiano
Damiano 15.03.2015 10:44
pyszne grzanki
Róża1 14.03.2015 22:00
bardzo fajny pomysł !!! jak ciekawie wyglądają i bardzo apetycznie :-)
gosia56 14.03.2015 08:28
Bardzo dziękuję za miłe komentarze. Wczoraj miałam szybką kolacyjkę
Anna169Hosz 13.03.2015 22:45
Fajny design:)
MałaMi89 13.03.2015 22:00
Proste, smaczne i oryginalnie podane! Takie grzaneczki to smak mojego dzieciństwa :) do tej pory jak mi zostaje chleba i lekko już czerstwy smażę w jajku :) ale w taki sposób jeszcze nigdy nie podałam :)
fotoviderek 13.03.2015 20:04
Jak zwykle u Ciebie, ładnie i smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak