Grzanki do zupki lub sałatki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kawiorka kroimy na małą kosteczkę. Podsmażamy na maśle cały czas mieszając tak aby się nie przypaliły a jedynie zrumieniły i były bardzo chrupkie. Dodajemy do zup lub sałatek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Babciagramolka 07.12.2010 08:03
Doskonały dodatek - warto mieć w zapasie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat