Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki do zup i sałatek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 1
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki do zup i sałatek

Bułkę pokroić w kostkę. Oprószyć solą i czosnkiem granulowanym (lub solą czosnkową Prymat)oraz polać delikatnie olejem. Wymieszać. Piec w piekarniku kilka minut do zarumienienia w 150 st.C.Podawać do zup i sałatek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 23.12.2013 17:53
idealny dodatek
ALAGOR 24.02.2013 21:29
praktyczne!
Gracer 22.02.2013 20:00
fajne
gosia561 22.02.2013 11:17
uwielbiam je
Laila2786 22.02.2013 11:08
super
gosia1988 22.02.2013 10:25
lubię sałatki z grzankami
Konczi 22.02.2013 10:05
bardzo lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak