grzanki czosnkowe do zupy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

  • olej do smażenia

  • czosnek

    2 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rozgrzanym oleju chwilkę smażę 2 ząbki czosnku, po czym na tym samym oleju smażę pokrojoną w kostkę bułkę. Kiedy się zrumieni, grzanki są gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sznycel 10.08.2012 14:55
szczególnie fajnie chrupią w zupie cebulowej i żurku

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat