Grzanka z serem i parówką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

    1
  • sera żółtego

    kawałek
  • parówki

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę przecinamy na pół.
Parówkę odwijamy z folii. Następnie skośnie kroimy w plasterki.
Ser żółty ucieramy na wiórki.
Na połówkach bułki układamy plasterki parówki. Posypujemy startym serem żółtym.
Pieczemy w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku przez ok. 5 minut. Spożywamy na ciepło.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 03.04.2013 10:00
świetne , podoba mi się
Kekerboom 22.06.2012 16:36
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat