Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanka z powidłem śliwkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 100 g
mleko 30 ml
masło 15 g
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: grzanka z powidłem śliwkowym

bułkę kroję w plastry i smaruję powidłami, składam po dwa ( powierzchnią posmarowaną do siebie ). Jajko mieszam z mlekiem. Złożone plastry bułki moczę w mleku i panieruję w bułce tartej - rumienię na maśle.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 27.07.2012 13:22
wolę jeśc grzaneczki niż ciasteczka, kiedy są z powidłami
andżelika1 26.07.2012 20:35
cieplutki chlebuś i powidełko - mniam, mniam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak