Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszka z serkiem i rukolą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszka 3 szt
rukola 1 garść
orzechy laskowe 3 łyżki
serek topiony z oliwkami
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszka z serkiem i rukolą

Wybieramy dojrzałą gruszkę, myjemy ją i osuszamy. Kroimy w plastry. Każdy plaster smarujemy grubo serkiem topionym -ja wybrałam z kawałkami oliwek.Na serek kładziemy kilka listków rukoli i posiekane orzechy =. Układamy plasterki gruszki tak aby powstałą cała gruszka. Posypujemy pieprzem świeżo mielonym grubym kolorowym i ozdabiamy orzechami . Podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kala9287 19.03.2013 17:35
superowy przepis
EnoBeno 19.03.2013 17:20
rewelacyjny przepis
19.03.2013 16:01
Polecam na przystawkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak