Grog miodowy

Grog miodowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód

    3 łyżki
  • rum

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    - -
  • utłuczony goździk

    1 sztuka
  • herbata

    2 mocna, gorąca
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Grog miodowy

Herbatę podgrzać z miodem oraz przyprawami, przecedzić, wlać rum i sok z cytryny Gorący napój podawać w żaroodpornych szklankach.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

05.02.2015 14:14
Jest świetna !
05.02.2015 14:13
Właściwie to całej rodzinie :-)
05.02.2015 14:00
mi również smakowało :-)
jolita 05.06.2011 07:49
mniam
Rique 30.04.2011 22:30
mmm ciekawe:) do książki w sam raz:)
gosia561 21.02.2011 17:00
hmm
AgaS10 16.02.2011 06:49
jak na dworze mróz to jak znalazł:)
Barbara55 13.08.2010 21:21
można się zagrzać
Mariposas 20.05.2010 21:05
Rozgrzewająca i pewnie słodziutkie
Ewa111 18.05.2010 12:15
Dobre na szare zimne deszczowe dni

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat