Grilowane warzywa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

  • papryka czerwona

  • papryka żółta

  • seler naciowy

  • pomidorki koktajlowe

  • sól i pieprz

  • musztarda

  • oliwa

  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z kurczaka pokroić w kostkę,w misce wymieszać trochę oliwy,sól,pieprz i musztardę 2 -3 łyżeczki i do takiej marynaty włożc mięso i odstawić na 3 h.Następnie nadziewać na patyk,pokrojone w kostkę papryki i seler,oraz mięso.Nadziewać na przemian,warzywa i filet,Smażyć na grillu aż się szaszłyki zrumienią.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat