Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowane bakłażany

4.0
(25)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan 1 szt
czosnek 1 główka
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowane bakłażany

Bakłażana umyć, pokroić w plastry ok 1 cm grubości.Nasolić w naczyniu i zostawić na pół godziny.Po tym czasie umyć i osuszyć.Powinny puścić sok. Bakłażany doprawić, natrzeć świeżo wyciśniętym czosnkiem i skropić oliwą. Grillować,az będą miękkie.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

manaika 05.04.2012 19:09
pycha
jolajka 09.08.2011 15:36
lubię takie
Teresa19 09.07.2011 13:34
fajne
grazia1 30.05.2011 08:15
smaczne
pawel007 06.10.2010 15:19
super,
mehia 28.08.2010 14:32
ja jakość nie mam szczęścia i mi nigdy nie udają się
mehia 28.08.2010 14:32
ja jakość nie mam szczęścia i mi nigdy nie udają się
Iwusia 28.08.2010 11:26
Bardzo dobre :)
Margo1 27.08.2010 20:07
Wszyscy robią może i ja zrobię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak