Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowana piers z kurczaka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pierś z kurczaka pojedyncza 4 szt
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 2 łyżeczki
sól do smaku
olej rzepakowy

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowana piers z kurczaka

Mięso dokładnie umyć i osuszyc papierowym recznikiem. Delikatnie rozbić tłuczkiem. Każdą piers posmarować olejem i natrzec przyprawą do kurczaka. Odstawic na kilka godzin. Piec na grillu z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 28.12.2013 21:23
pyszne jedzonko
Dorota59 01.11.2013 12:51
bardzo smaczna
Katarzyna59 23.09.2013 07:41
mniam mniam
ONY_za_kare 21.08.2013 11:26
prosto, szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak