Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowana kiełbaska pod pierzynką cebuli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa śląska 6 szt
cebula biała 4 szt
masło 1 łyżka
sól do smaku
Grill przyprawa klasyczna Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowana kiełbaska pod pierzynką cebuli

Kiełbaske na krawamy i posypujemy przyprawa do grilla. Wkładamy do piekarnika na funkcje grill. Cebulkę obieramy kroimy w piórka i smażymy na masełko lekko podlewając woda i soląc ją. Gdy zmiękknie układamy ją na kiełbasie i jeszcze chwile wkładamy do piekarnia lub na grill.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 10.05.2011 21:50
wygląda świetnie
nikusonka 23.02.2011 23:39
pyszności
bogumiła3 20.09.2010 16:46
super
Agnieszka191 01.09.2010 20:08
aż slinka leci
pauluna
pauluna 01.09.2010 14:19
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak