Grillowany oscypek z pikantną pastą paprykową

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oscypek

  • pasta paprykowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypka kroimy na plasterki grubości około 0,5 cm i grillujemy (może być na suchej patelni teflonowej) z obu stron aż się delikatnie przyrumieni.

Podajemy z pastą paprykową i zjadamy póki ciepłe.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Koper 04.05.2011 20:03
ostry oscypek z ostrą pastą :)
rosik93 25.03.2011 23:50
Ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat