Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany łosoś z sałatka jajeczną z nutą czubrycy

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lista składników

łosoś filet 1 szt

marynata

Musztarda miodowa Prymat 2 łyżki
olej rzepakowy 2 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

sałatka jajeczna

jajko 4 szt
czubryca
olej rzepakowy 2 łyżki
Musztarda miodowa Prymat 1 łyżeczka
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany łosoś z sałatka jajeczną z nutą czubrycy

Kawałki łososia marynujemy ok 2 godziny. Marynata . Łączymy musztardę z olejem solimy do smaku.Nacieramy mięso ryby i odstawiamy . Kawałki łososia grillujemy.

Jajka gotujemy na twardo siekamy . Łączymy z musztarda i olejem , doprawiamy sola morską i czubrycą .Mieszamy z posiekaną natką pietruszki . Sałatkę nakładamy na gotowego łososia .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 30.09.2015 11:21
smakuje wybornie
Pani Domu 11.06.2015 11:12
wygląda pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak