Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany łosoś w imbirze z orzechami nerkowca

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 30 dag
mix sałat 2 garści
orzechy nerkowca 1 garść
imbir starty mały kawałek
sos winegret do smaku
sok z cytryny do smaku
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
Pieprz czarny grubo mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany łosoś w imbirze z orzechami nerkowca

Łososia podzielić na 2-3 porcje, skropić sokiem, natrzeć imbirem i oprószyć solą, pieprzem. Rybę grillować.

Orzechy nerkowca uprażyć na suchej patelni.

Sałaty opłukać i osuszyć, polać sosem winegret.

Posypać orzechami i położyć rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuchcik89 10.10.2015 19:32
pychota :)
Czarnula666 09.10.2015 22:56
Super wygląda! Napewno pyszne :-)
Mala 09.10.2015 19:07
pięknie wygląda
JulkaTomeczek 09.10.2015 17:36
Pyszne danie
cukiereczek 09.10.2015 16:20
apetycznie się prezentuje
Agnieszka-87-25 09.10.2015 14:46
wspaniałe to jest
gusia1000 09.10.2015 14:41
Apetycznie wygląda.
Jumper123 09.10.2015 13:00
super przepis
Aannkaa82 09.10.2015 10:37
bardzo apetyczna propozycja :)
bertpvd 09.10.2015 10:00
piękne danie !
kasiaw 09.10.2015 08:59
super danie bardzo smaczne
Ola1984 09.10.2015 08:43
Konkretne smaki :) Moje smaki :)
Madzai 09.10.2015 07:43
Pięknie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak