Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany łosoś na szpianku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 1 szt
szpinak mrożony 1/2 szkl
czosnek 1 ząbek
sól
masło 1 łyzeczka
pieprz
sezam
papryka marynowana 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany łosoś na szpianku

Filet z łososia osuszamy ręcznikiem solimy i grillujemy na patelni grillowej .Na patelni podsmażamy szpinak na maśle .Mieszamy ,solimy do smaku i doprawiamy pieprzem .dodajemy wyciśnięty ząbek czosnku . Gotowy szpinak przekładamy na patelnie .Rybę kroimy na kawałki i układamy na szpinaku .Ozdabiamy papryką marynowana .Posypujemy sezamem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 06.02.2012 20:25
super
aginaa 06.02.2012 17:05
pychotka
anja3107 06.02.2012 11:43
smaczny
iwa643 06.02.2012 06:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak