Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Grillowany karmazyn

Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba
1 kg (karmazyn)
cukier palmowy
1 łyżka
sos sojowy
2 łyżki
sos rybny
2 łyżki
sambal oelek
3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany karmazyn

Rybę filetujemy, usuwamy skórę.
Cukier, sos sojowy, sos rybny, sos sambal oelek mieszamy, marynujemy w nim filety rybne (w temp. pokojowej) przez 60 min.
Następnie grillujemy przez kilka minut z jednej i drugiej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 29.06.2017 00:47
fajna rybka
norweska20 29.06.2017 00:11
rybka pierwsza klasa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak