Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany Camembert w pestkach dyni - wypełniony po brzegi grillowaną Kiełbasą Sląską z kurczaka KONSPOL:)

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa śląska z kurczaka Konspol 2 sztuki
ser camembert 2 sztuki
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1 łyżeczka
pestki dyni 1 szklanka
jajko 1 sztuka
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany Camembert w pestkach dyni - wypełniony po brzegi grillowaną Kiełbasą Sląską z kurczaka KONSPOL:)

Kiełbasę śląską z kurczaka Konspol kroimy w plastry o grubości 0,5 cm. Delikatnie skraplamy oliwą i obsypujemy przyprawą Grill - przyprawa klasyczna Prymat. Układamy plastry kiełbasy na tacce na grillu. (Grillujemy z 2 stron). Po tym czasie ser Camembert przekrajamy na 2 połówki - na jednej z nich umieszczamy ugrillowane plastry kiełbasy śląskiej Konspol. Przykrywamy druga częścią . Obtaczamy Camembert w jajku i pestkach dyni i umieszczamy na tacce grillowej. Grillujemy z 2 stron i serwujemy . Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak