Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany bakłażan,cukinia i groszek z sosem czosnkowym i fetą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bakłażan 1 szt
groszek zielony 5 szt
czosnek
oliwa
feta 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany bakłażan,cukinia i groszek z sosem czosnkowym i fetą

Bakłażana kroimy w plastry solimy o odstawiamy na 10 min.Następnie płuczemy go ,osuszamy .Cukinie myjemy i kroimy na plasterki ,groszek płuczemy ,osuszamy . Wszystkie warzywa grillujemy na patelni grillowej . Do oliwy dajemy sól i wyciśnięty czosnek mieszamy .Polewamy grillowane warzywa .Na wierzch układamy kosteczki pokrojonej fety .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 16.10.2011 09:51
świetny przepis
Gabriela7 16.10.2011 08:29
extra
iwa643 16.10.2011 07:40
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak