Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane polędwiczki na sałacie lodowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwiczka panierowana z kurczaka Konspol 400 g
sałata lodowa 1/2 główki
oliwki zielone 1/2 słoiczka
papryka czerwona 1
papryka żółta 1
sos balsamiczny do polania

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane polędwiczki na sałacie lodowej

Polędwiczki panierowane z kurczaka Konspol układać na ruszcie grilla i piec przez kilka minut z każdej strony. Polędwiczki można też usmażyć na patelni grillowej. Na płaskiej salaterce układać porwaną sałatę lodową, posypać pokrojonymi w kostkę paprykami i oliwkami. Całość polać sosem balsamicznym. Na wierzchu ułożyć ciepłe polędwiczki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jejkuchnia 30.08.2017 19:43
Fajne danie!
bietka 30.08.2017 11:52
smaczne mięsko i bardzo ładnie podane :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak